Komponerade menyer

KOMBINATIONER VI TYCKER OM!

Liten västerbottenpaj med färsk örtskottssallad och kräftstjärtsskagen toppad med valnötter

Gödkalv entrécôte griljerad, glacerade vårprimörer, madeira & grönpepparsky, risolepotatis med dill & gräslök

Rabarbertartlett med Rabarbersorbet & Vanilj & Kardemummasås
442 kr

”Bressaola” tunnskivad lufttorkad oxfilé, parmesan, citron, jungfruolja och lagrad balsamico

Olivfärsöverbakad hälleflundra med sås på färska tomater samt dragonbrässerade sockersnappsar

Tiramisu med marsala, vaniljkokta körsbär i vit choklad
432 kr

Tonfiskcarpaccio lätthalstrad, krispsallad, limevinegrette och körvel

Portermarinerad hjortytterfilé, rödkålsconfi, rostad vit bönpuré, skivling

Rabarbershot

Creame Brûlée med citrongräs, vaniljkokta rabarber och yoghurtcreame
470 kr

Amis Bouche Gazpacho Andulousé med hummergelé serverat i shotsglas +25 kr

Smörstekta Pilgrimsmusslor med citrus & panchettasallad med hasselnötsbröd

Svensk dilammsadel med glacerade vårprimörer, tomatmarmelad, Zinfandelsky, potatis & rotselleritorn

Citronsabayonetart med rostat pinjenötstäcke, med marscapone & honungsglass
Dagspris

Halstrad gödkalvscarpaccio med örtskottssallad och svensk getost & hasselnötsglass

Mandarinsorbet +25 kr

Dragon & pepparvänd hälleflundra, fondantpotatis med grillad sparris & rosévinsky

Jordgubb & champagneterrine med citrusflarn & mörk chokladsås
453 kr

Ädelost & palsternackssoppa med lättrökt torsk & rostad svartpepparbrioche

Helstekt hjortytterfilé med skogssvamp & svartrotsstrudel, rödlöksconfit och portvinsreduktion

Getost från Skärvångens Bymejeri, fikon & madeira chutney +30 kr

Glaserade päron med rostad valnötssås & vridet kanelbröd
445 kr

Skummig vit sparrissoppa med tryffelolja serverat i litet glas (Amis bouché)

Halstrad gödkalvscarpaccio med örtskottssallad och svensk getost & hasselnötsglass

Marulk sotad & helstekt provencale på kronärtskocka risotto & cherryvinägersås

Jordgubb & champagneterrine med citrusflarn & mörk chokladsås
498 kr

Smörstekta Pilgrimsmusslor med citrus och panchettasallad, hasselnötsbröd

Svensk dilammsadel med glacerade vårprimörer, tomatmarmelad,
Zinfandelsky, potatis & rotselleritorn

Pre dessert Rabarbershot +25 kr

Citronsabayonetart med rostat pinjenötstäcke, marscapone & honungsglass
Dagspris

Pilgrimsmussla med grillad primörsparris, caesardressing, rödvinskaramell och krutong

Rådjursinnanlår, barollokokt palsternacka, caramelliserad pärllök, savoykål

Äppelsorbet med mandelsplittel, äppelkompott och vaniljsås med kanel
465 kr

Amis Bouché Coppa och buffelmozzarella caprese

Hummercanniloni med portvinsmörsås

Soft pumpagranité

Olivfärsöverbakad hälleflundra med sås på färska tomater dragonbräserade sockersnappsar  
 
Flamberad Melon med mynta, sambucca, vaniljglass och biscottiflarn
540 kr

MENY NUEVO 1700-TAL

Aptitretare kall potatis och piplökssoppa, vörtbröd

Vildkanin baconpressad, jordärtskocksskum, libbsticka

Mörkokt kanin och rostad jordärtskocka pressad i form

Gäddfärsquenell spenat och körvelsoppa, västerbottenkrisp

Len skummad soppa med vitvin grädde körvel och spenat i liten skål

Åkerbärsfrost en granité på åkerbär

Skogsduva, glacerat bröst, primörer, porter och rödvinsessens
vinkokt morot o palsternacka med sparrisskott

Gårdsost, lavendelblomshonung, saltkringlor

Kalvdans krispigt karamelltäcke hjortronmylta, mintgrädde
Dagspris

Cutting edge

Tomat caprese patta negra
Marinerad Hel körsbärstomat utan skal med friterad mozzarella, Pattanegraskinka, vit balsamicoreduktion och minichiabata

Kolja marina
Carpaccio på kolja, tjärolja, blå & vongolemusslor, äppel & limejuice

Duvbröst, timjanskorv & tranbärsketchup
Helstekt duva, sparrissauté & mandelpotatispuré

Lammbringa med miaderaglace
miaderakokt, rostad bön & vitlökspuré

Mandarinshot
Soft granite på reducerad mandarinjuice i glas

Rabarberkompott med sorbet
Biscottismulor, kanel & vanilj sås
Dagspris