Årstidsbuffeer

Vår

Liten toast med saffran och citronmarinerad röding och romcrème
Spett med kycklingfilé marinerad i apelsin och rosmarin
Sotad lax med oregano och krassebearnaise
Färskpotatis sallad med rucola, oliver och basilikadressing
Chevrèterinne med parmaskinka och honungsäpplen
Sallad med dressing
Hembakat bröd och smaksatt smör

320 kr/pers

Sommar

Kräfttårta på kavringsbotten
Vin och schalottenlökmarinerad rostbiff
Flädergravad lax med äpple, dill och gräslökscrème
Kronärtskockor med mandelpotatis och nobiscrème
Färska rödbetor med lime och chiliolja
Selleriremoulade med valnötter
Sallad på frisse, ekblad, färsk spenat, cocktailtomater och sommardressing
Hembakat bröd och smaksatt smör

290 kr/pers

Höst

Hembakad solros, kavring med höströra på lax, ägg, pepparrot, rödlök och krasse
Rostad lammrulle med vitlök och persilja
Potatistårta på mandelpotatis och körvel
Terinne på kantareller, äpple och enrisrökt skinka
Minipizza med skaldjur
Lyxig lasagne på rotfrukter och kvibille ädel
Sallad med dressing
Hembakat bröd och smaksatt smör

290 kr/pers

Vinter

Små friterade knyten fyllda med ostcrème, kronärtskocka och rostad paprika
Mustiga kalvspett i citron och tomatkompott
Potatis och västerbotten flarn
Krämig palsternacks puré
Zucchini timbaler med vitlök och dragon
Honungsglaserade svartrötter
Sallad och dressing
Hembakat bröd och smaksatt smör

290 kr/pers