Case

Nedan presenterar vi några av de case vi arrangerat genom åren.

SONY OCH ERICSSON
En mycket exklusive 5 rätters middag serverades 2005 till ledningsgruppen för Sony Eriksson, Sony och Eriksson samt styrelseordförande för Ericsson för att fira den lyckade fusionen samt avtackning av den avgående vdn för Sony

GASTRONOMISKA AKADEMIN
Våren -05 förärades vi ett diplom för vårat arrangemang av G-A:s vårmiddag på Nyckelvikens Herrgård, Sällskapet anlände med Krügers gamla yacht Olga.

Till förrätt serverades en överdådig 1700-tals buffé, framdukad direkt på bordet med porslin, karaffer med vin, blommor & dekor i 1700-tals stil. De påföljande 2 varmrätterna & de 2 desserterna serverades i en mer modern & svensk tappning.

Akademin bildades av Tore Wretman. Några av medlemmarna var  Kung Carl den XVI Gustav, Povel Ramel, Hasse Alfredsson, Carl-Jan Grankvist, Peter Harryson, Nicklas Rådström, Jan-Öiwin Swahn.

INVIGNING AV NYA ÅRSTABRON
Den 28 aug 2005 klippte Kung Carl den XVI Gustav banden för nya bron tillsammans med Mats Hällström, Annica Billström och nya banverkschefen  efter invigningen intog 120 gäster inkl ovanstående drink och tilltugg i herrgården samt en 3-rätters lunch i tält på Årsta holmar. vi stod för hela arrangemanget inkl planering, utrustning, personal och en överdådig blomdekor.

ARMANI
Champagnecocktail och 7 sorters exklusiva italienska tilltugg serverades till 250 kändisar och kunder när butiken nyinvigdes.
Högsta kvallitet av mat och servis krävdes och godkändes av maestro själv. 3 månader senare beställdes en favorit i repris för 150 gäster ur presskåren.

FILMPREMIÄR
av Pedro Almodóvars film "Dålig Uppfostran" 600 lådor med spanska tapas & cava serverades på Astoria i Stockholm. Mikael Bindefelt bjöd in kändisar & filmfolk.
vi bjöd alla våra kunder på en egen premiärföreställning.

NORDEA PÅ SLOTTET
Efter en konsert på "musik på slottet" arrangerade vi en 3 rätters middag för 110 personer i östra flygeln åt Nordeas ledningsgrupp och största kunder, ett komplett kök byggdes upp och 4 kockar och 10 servis serverade varm förrätt och varmrätt på tallrik av högsta klass, lokalen var ljussatt och många vackra blommarangemang dekorerade borden och lokalen.

APOTEKET
Vi fick i november 2003 det hedersamma uppdraget att arrangera en exklusiv tältfest för Apotekets alla chefer i Sverige. På en pir ut i Stockholms farvatten installerades ett genomskinligt tält med möbler och dekor. De 450 gästerna serverades en trerätters middag. Till detta krävdes 10 kockar, 25 servitörer samt 2 hovmästare

POSTEN
Vi utförde tillsammans med produktionsbolaget Creator ett totalarrangemang med mat, personal, ljud och ljus för Posten vid lanseringen av deras nya logga under 2 dagar med 1 800 inbjudna.

En buffé för landets 650 direktörer serverades och en champagnecocktail för 1 500 personer under fyra timmar.